kodinkonehuolto ja liiketila HELSINGISSÄ

Soita 040 0419876


Kodinkonetiimi huoltaa kodinkoneet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Korjaamomme sijaitsee Vaasankatu 17:ssä Helsingissä.


Suuret ja painavat kodinkoneet korjaamme pääsääntöisesti asiakkaan kotona. Pienemmät kodinkoneet, esimerkiksi imurit, mankelit ja mikroaaltouunit, kannattaa tuoda liikkeeseemme korjattavaksi.

 

 

Halutessasi voit tuoda meille myös isomman kodinkoneen korjattavaksi. Liikkeessä korjaaminen on luonnollisesti myös edullisempaa. 


Kodinkonehuollon lisäksi myymme käytettyjä, takuuhuollettuja kodinkoneita sekä kodinkonetarvikkeita. Tule tutustumaan valikoimaan myymälässämme Helsingissä tai ota yhteyttä puhelimitse. Sivuiltamme löydät myös yhteydenottolomakkeen. Kun löydät mieluisan koneen, soita ja kysy lisää.

 

Tältä sivulta löydät myytävät laitteemme ja tarvikkeemme!

Tarvikkeet

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita: vedenotto- ja poistoletkuja, muunnosliittimiä, jatkoletkuja, tulva-altaita, jääkaapin ja uunin lamppuja yms.

Voit tiedustella tarvikkeita puhelimitse tai tulla käymään Vaasankatu 17:ään myymälässämme.

kodinkoneet

Ostaessasi huolletun tai käytetyn koneen säästät samalla myös luontoa. Kaikki myynnissä olevat käytetyt kodinkoneemme ovat huollettuja ja annamme koneille takuun (3–6 kuukautta). Halutessasi voimme myös järjestää uuden koneen tilaustuotteena! Pyydä meiltä tarjous haluamastasi koneesta käymällä liikkeessämme tai soittamalla meille. 

pesuaineet

Meiltä löydät myös laadukkaat kotimaiset Allergo plus -pesuaineet, jotka pitävät huolen niin koneista kuin vaatteistakin. Allegro Plus -pyykinpesuaine soveltuu erityisesti allergisten, atoopikkojen, astmaatikkojen ja psoriasiksesta kärsivien sekä lasten pyykkiin. Näillä pesuaineilla pyykistäsi tulee raikkaan puhdas ja hajusteeton. Koska aine ei sisällä zeoliittia eikä pesukonetta vahingoittavia aineita, koneesi pysyy puhtaana. 

Myytävät KODINKONEET JA TARVIKKEET